Några stora händelser

Jag har inte gjort något spännande idag, så jag tänkte prata om några stora händelser i mitt liv.

Jobbade utomlands

Det här var en stor händelse i mitt liv på grund av flera olika anledningar. Först och främst så kan jag säga att jag åkte till Spanien och jobbade i supporten på ett iGaming företag. Riktigt tråkigt jobb men jag träffade vänner som jag kommer att ha för resten av livet där.

Min tid i Spanien fick mig också att inse hur mycket jag egentligen gillar Sverige. Innan min resa så var jag så sjukt trött på Sverige, på miljön, och på staden där jag bodde. Men efter resan så insåg jag att det var mycket mer med Sverige jag gillar än inte gillar.

Skilsmässa

Inte min skilsmässa kan jag förtydliga i början, utan det var mina föräldrar som skilde sig. Det var inte heller något som har en negativ inverkan på mitt liv, mina föräldrar blev mer glada och jag hade chansen att ha två hus, vilket för mig var väldigt bra då jag hade möjligheten att träffa dubbelt så många människor. Så, konstigt nog så är skilsmässan något bra i mitt liv :).